Eerste keer Vervolg

Vaccinaties

Wanneer cursus

 

Na de puppy- of basiscursus kom je in onze vervolglessen terecht.  De eerste stap hierin is de A-klas. 

 

A-klas

In deze groep zal verder geborduurd worden op de kennis en de oefeningen die geleerd zijn in één van beide cursussen.

Oefeningen die reeds geleerd zijn, komen nog steeds aan bod.  De omgeving waarin deze worden geoefend zal echter moeilijker worden.  Zo kunnen we de hond laten gehoorzamen in om het even welke situatie.

Verdere perfectie zal bereikt kunnen worden.

vb. van oefeningen

Aandacht, volgen zonder trekken aan de halsband, zit en blijf, af en blijf, komen, apporteren, ...  Maar zeer belangrijk is natuurlijk ook spelen!  Elke oefening moet een aangename bezigheid zijn voor de hond en het baasje.

 

B-klas

Wie A zegt, zegt ook B.  Dit is een gezegde dat ook in het verloop van onze cursussen tot zijn recht komt.  Leden die na de cursus de stap hebben gezet naar de A-klas gaan bijna altijd verder naar de volgende klas. 

De laatste stap in de gehoorzaamheidscyclus van jouw hond!  Na de A-klas zit jouw hond op een behoorlijk niveau.  Hij zal u trouw zijn in alle omstandigheden.  Maar waarom stoppen!  Na deze hogere opleiding moet jij je nooit geen zorgen meer maken om je hond.

Hij zal in staat zijn de aangeleerde oefeningen te kunnen uitvoeren waar en wanneer jij wil, en bovendien met heel veel plezier.  Want dat is uiteindelijk het doel wat we willen bereiken.  Een aangename, brave, en plezierige huishond.